Nyårsafton

2017/11/20

Årets sista dag avslutas med en Nyårs supé komponerad av vår köksmästare Björn Ståhlberg.

31 ”Ampere”
Kalixlöjrom, silverlök, Västerbotten, brioche
Hummer, färskost, grönärta, dragon
Fasan, äpple, calvados, röd oxalis
Anklever, gula russin, sherry, grönpeppar

Kalvfilé ”Royal”
Helstekt kalvfilé med hummerhollandaise, rotfruktsbrunoise, bladgrönsaker, dragonsky, hasselbackspotatis.

eller

Röding ”Ninon”
Skinnstekt rödingfilé, svartrot, sockerärta, forrellrom, potatiscremé, champagnesås

eller

Savoykål
Bakad savoykål, rotselleri, krasse, butternutpumpa, svampconfit, bakad äggula 65*, pecorinovelouté.

Ost ”White”
Brillat Savarin
Saint Maur
Coulumiere
fikonmarmelad

Päron ”Chai”
Päronbavaroise, cheesecakecremé, havtorncurd, vaniljdrömmar, kardemummakex, vitchoklad

Pris 645kr
Vinpaket ”Standard” 250kr
Vinpaket ”Sommelierens Val” 450kr

Ankomsttider 18:00, 18:30, 19:00.
För bokning kontakta: olssonselektriska@br-olssons.se eller
054-156454.

Vi behöver förbeställning på varmrätt senast 7 dagar innan.

Till nyårsafton tar vi förskottsbetalning. Den här kvällen blir alltid slutsåld och vi har väntelista, därför vill vi försäkra oss om att ni kommer.
Förskottsbetalningen ger oss en garanti att ni kommer och en smidigare hantering under själva kvällen.
Vi betalar tillbaka förskottsbetalning vid avbokning senast 5 dagar innan.
Förbetalning kan göras med betalkort i restaurangen eller via Swish till 123 634 96 58. Ange i meddelanderutan vilket namn bordet är bokat i.